Admin

Contrast feszt

2009 június 20-án a Gyár és az LD50 közös fesztivált szervez, mégpedig Contrast feszt néven. Kora délutántól 2 helyszínen 10 együttes és live act plusz 15 Dj szórakoztatja a közönséget vetítéssel, mókával és kacagással. A helyszín: Szurdok-völgy GYÁR

 
 
A fellépők: LIVE: Autumn Twilight, Dr.Melancholia feat. Lin (Wet Lips), Failotron, First Aid 4 Souls, , Sense of Silence, Pornography, Servo.Hatred, Schyzzo.com DJS: Ankin, CosmO_O, Davina, Dorn, Gelka, Kraak, Krisztián, Liquid, Nex, NINth, Pilla, Pilu, Rini, Sis, -V.e.N.-, Zero Belépő: 1.800 HUF Jegyek csak elővételben: Szőkegyáriparosnál (gyariparos(kukac)freemail.hu) és nálam illetve holnaptol a ticketportál.hu-n is lehet jegyet rendelni. 
 
ODAJUTÁS: Budapest városközpontból 27Km. Ez kb. 45 percet jelent, ha tömegközlekedéssel számoltok, kocsival pedig 20-30 perc.  
 
Tömegközlekedéssel:
Batthyány-térről, Szentendrei hévvel Pomázig, majd Pomázról a hévmegálló melletti buszpályaudvarról, a 2. kocsiállásról indul a busz. A pilisszentkereszti ill. a dobogókői busszal gyertek "Nagykovácsi-puszta" megállóhelyig. Ez a megálló nincsen rajta a kihelyezett menetrenden, de létezik, eddig kérjétek a jegyet. A megálló valóban a puszta közepén van, onnan menjetek tovább egyenesen az úton, kb. 5 percig. Onnantól már tudni fogjátok.
 
Buszok indulnak: 16:56, 17:56, 18:56, 20:36, 21:26, 23:26
 
Gépkocsival:
Budapestről Szentendrei úton kifelé, majd csillaghegyen és Budakalászon keresztül tovább Pomázra. A főúton egyenesen végig kell jönni, majd Pomázt elhagyva kb. 6-8km múlva, 1km-el Pilisszentkereszt előtt egy jobbos kanyarban térjetek balra le (aszfalt út).

Bors GasztroBár

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi